Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на potew
Име:
Максим Максимов

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
0
Последни постинги
   
  
 The подозрителен прах намерите в джамия Grand Брюксел в четвъртък не е химически или ядрени вещества, говорител на Брюксел Fire Brigade и спешни медицински.
 
Никой, който влезе в контакт с веществото е показало никакви неблагоприятни симптоми, каза той.
 
Човек, който отговаря за пощата в джамията отвори един плик, съдържащ бял материал около 24:30 и след процедури за безопасност на антракс, незабавно контакт органи, каза на длъжностното лице. Четири линейки са отговорили.
 
Седем души са били в стаята, когато пощата е открит и те са били третирани по начин, който помогна да се гарантира, че те са били обеззаразени от всеки потенциален вредно вещество.
 
Не са открити Десет пликове с бял прах, и анализатори, проучват вещество, каза Кристиан де Конинк, говорител на полицията в Брюксел. Медицинският персонал се оценяват най-малко 11 души, които са дошли в контакт с пликовете, каза той.
 
Голямата джамия
© Mapbox © OpenStreetMap Подобряване тази карта
Новината за белия прах в джамията дойде на фона на повишената сигурност в Брюксел в началото на месец ноември 13 терористични нападения в Париж, при които загинаха 130 души.
 
Брюксел остава най-високо ниво за предупреждение терор, и голяма част от града е бил спрян за последните няколко дни.
 
Полицията в Белгия са провели няколко нападения, свързани с атентатите от ужас. Следователите са фокусирани специално внимание на Брюксел предградие, Molenbeek, с анамнеза за връзки с тероризма.
 
Един от заподозрените Париж нападателите, който е все още на свобода, Салах Абдеслам, се смята, че са се върнали на мястото на кланетата във френската столица, докато хаосът продължаваше разгъване, властите заявиха. Съобщава Следователите проследили мобилния си телефон в района.
 
Повече от седмица след нападенията, следователите са открили това, което те смятат, може да бъде самоубийство жилетка в консерва боклука в предградие на Париж.
 
Въпросът е дали позицията намерено е трябвало да са били използвани от Абдеслам.
 
Абдеслам се смята, че с помощта на мрежа за подкрепа в Белгия, за да избегне да бъде заловен. Има международна заповед за арест за него.
Категория: Хоби
Прочетен: 209 Коментари: 0 Гласове: -1
Търсене

За този блог
Автор: potew
Категория: Хоби
Прочетен: 4276
Постинги: 1
Коментари: 0
Гласове: 0
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930